Frankrijk Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Aquitaine (Frankrijk). Zoek en boek op Frankrijk Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Aquitaine.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Aquitaine

Aquitaine: geniet van het Frankrijk aan de Atlantische Oceaan

Reis af naar het zuidwesten van Frankrijk voor een vakantievilla aan zee! De Aquitaine is een streek vol wijngaarden, stranden en bijzondere steden. Hier vind je alles voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Huur een vakantievilla aan zee in de Aquitaine

De Aquitaine grenst aan de Atlantische Oceaan en dat betekent dat het een walhalla is voor surfers. Begin je dag met een heerlijk Frans ontbijt en loop vanaf je vakantiewoning aan zee naar de kust om het water op te gaan, vooral de plaats Biarritz staat bekend als een geliefd oord voor watersport. Als je het rustiger aan wilt doen, kun je uiteraard ook terecht op een van de vele andere uitgestrekte stranden.

De charmante dorpen van de Aquitaine

In de Aquitaine vind je vele dorpen uit de middeleeuwen, zogenaamde bastide dorpen. Stap even terug in de tijd en loop over de pleinen, struin over de markt en neem plaats op het terras voor een glas wijn. Ook het Village du Bournat is een aanrader voor alle leeftijden. In dit park zie je hoe Frankrijk eruit zag in het jaar 1900, inclusief een klein attractiepark waar de kinderen zich volop zullen vermaken. Eenmaal terug in je bungalow ben je weer van alle hedendaagse gemakken voorzien en kun je nog even luieren aan je eigen zwembad.

Een villa met zwembad aan de Franse kust

Bordeaux is de wijnhoofdstad van de wereld en wat is er fijner dan een huisje in de natuur en een drankje uit de omgeving? Boek een wijnproeverij, of bezoek – als je iets sterkers wilt – de stad Cognac voor het gelijknamige drankje. Omdat dit de enige plaats is waar de drank gebrouwen mag worden, vind je hier de grote cognachuizen. Zie tijdens een rondleiding hoe het distilleerproces in zijn werk gaat en neem een fles mee naar huis om terug in je villa met zwembad nog even na te genieten.