Frankrijk Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Corsica (Frankrijk). Zoek en boek op Frankrijk Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Corsica.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Corsica

Corsica: indrukwekkend en divers

Huur een vakantievilla op Corsica en je wordt omgeven door een indrukwekkend natuurschoon. Stranden, rotskusten, dennenbossen, bergen… dit eiland in het zuidoosten van Frankrijk heeft het allemaal. Je kunt je hier uitleven met wandelroutes of fietstochten, of ga de zee op!

Boek een vakantievilla aan zee

De binnenlanden van Corsica zijn ruig en middenin de natuur vind je de voormalige hoofdstad Corte. Deze universiteitsstad kent vele cafés en pleinen waar je uitgebreid kunt rondstruinen, of beklim de Citadel van Corte, vanaf waar je uitzicht hebt over het hele eiland. Blijf je liever in de buurt van de zee? Breng dan vanaf je villa met zwembad een bezoek aan de haven van Bonifacio en loop langs de vele vissersboten. Voor een stukje geschiedenis kun je terecht in Ajaccio. Vanaf je vakantievilla aan zee wandel je naar deze geboortestad van Napoleon met een museum dat in zijn geboortehuis is gevestigd.

Ontdek de natuur van Corsica

Corsica is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers! Huur een huisje in de natuur en verken de bergachtige binnenlanden van het eiland. De Gorges du Tavignano is een kloof met een wandelroute die je langs rivieren, steile kliffen en dennenbossen brengt. In het Parc Naturel Régional de Corse kun je terecht voor een steile berg klim die je langs de meren Lac de Melo en Lac de Capitello leiden.

Drink een wijntje bij je vakantiehuis met zwembad

Corsica is een geliefde wijnregio. Maak een tocht van Ajaccio naar Saint-Florent door de wijnvelden en geniet van het uitzicht. Na afloop kun je uiteraard bijkomen in je vakantievilla en toosten op al het fantastische dat dit eiland te bieden heeft. Wil je naar het strand? De Palombaggia staat bekend als een van de mooiste stranden van Europa, met een hagelwit strand en helderblauw water, waartegen de rode rotsen afsteken. De weg hier naartoe loopt over kronkelwegen en is al een belevenis op zich.