Frankrijk Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Haute Savoie (Frankrijk). Zoek en boek op Frankrijk Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Haute Savoie.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Haute Savoie

Haute-Savoie: fenomenale meren en culinair genieten

Met een vakantiehuis in de Haute-Savoie kun je genieten van de ultieme vakantie in Frankrijk. Kijk uit over het prachtige meer van Annecy of bezoek de historische steden die de regio rijk is. In deze regio vind je dus voor iedere vakantieganger wel iets om te doen. Word ’s ochtends wakker met een vers stokbrood als ontbijt en sluit de dag af met een wijntje uit de regio. Klinkt goed!

Ontdek de historie van de Franse dorpen

Uiteraard vind je in de Haute-Savoie ook charmante dorpen die elk een eigen unieke historie hebben. Breng een bezoek aan dorpen als Thonon-les-Bains, Evian-les-Bains en Yvoire waar je niet alleen kunt genieten van het prachtige landschap, maar ook nog eens meer te weten komt over de regio. Sluit je museumbezoek af met een heerlijke lokale maaltijd aan het water.

Reis af naar de mooiste meren

Breng tijdens je vakantie in de Haute-Savoie een bezoek aan de stad Annecy en ga daarbij ook zeker langs bij het prachtige meer! Vanuit het kasteel van Annecy, dat is gebouwd in de 13de eeuw, heb je een fenomenaal uitzicht op het meer. Een ander fantastisch meer ligt net over de grens, want ook in het Zwiterse Genève kun je genieten van een fantastisch uitzicht over het water en vanuit je vakantiehuisje in de Haute-Savoie ben je er zo!

Een vakantiehuis huren in de Haute-Savoie

Met een vakantiewoning in de Haute-Savoie kun je alle kanten op! Kies bijvoorbeeld voor een vakantievilla aan zee, of ga voor een huisje in de natuur, zodat je volledig kunt ontspannen. De Haute-Savoie beschikt over vele wandelroutes waar je kunt genieten van de mooiste bergtoppen en valleien. Uiteraard kun je in deze regio ook terecht voor vele andere activiteiten, van een rustige boottocht tot een parachutesprong. De keus is aan jou!