Frankrijk Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Limousin (Frankrijk). Zoek en boek op Frankrijk Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Limousin.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Limousin

Limousin: de charmante binnenlanden van Frankrijk

Heuvelachtige velden, eeuwenoude dorpen en karakteristieke boerderijen, deze regio in het hart van Frankrijk heeft het allemaal. Met een vakantiewoning in Limousin maak je kennis met schilderachtige landschappen en prachtige kerken in ieder dorp. Deze regio is dus precies wat je kunt verwachten van Frankrijk! Een huisje in de natuur biedt je dan ook de volledige vrijheid om de omgeving te ontdekken, want of je nu liever kiest voor lange wandelingen door de natuur of een middag op het terras, je kunt voor allebei goed terecht in Limousin.

Ontdek de mooiste steden van Limousin

De hoofdstad Limoges staat bekend om de prachtige kathedraal. Breng hier een bezoek aan een van de vele stadsmusea, of bezoek het kasteel. Dit stadje is perfect om doorheen te slenteren op een warme dag, terwijl je af en toe stopt om een boetiek te bekijken. Lunch bij een lokaal restaurant en ga voor een heerlijke ratatouille, of geniet van een glaasje wijn terwijl je uitkijkt over de heuvels. Vanaf je vakantiewoning reis je zo af naar deze stad, die je hart waarschijnlijk zal veroveren. Kies voor een villa met zwembad, zodat je na een dagje in de stad nog even heerlijk kan neerplonzen in het water.

Huur een vakantievilla en ontdek de regio

In de binnenlanden van Frankrijk valt genoeg te beleven. Met een bungalow in Limousin rijd je over de heuvels, langs de oude, charmante boerderijen en kastelen. De Limousin, bruine koeien die uit deze regio komen, kom je hier ook vaak tegen en maken het plaatje daarmee compleet. Geniet van een route langs de wijngaarden en kies voor een rondleiding om de lokale wijnen te proeven. Of je nu liever door de karakteristieke dorpen loopt of graag de omgeving verkent, in Limousin zul je een heerlijke vakantie beleven.